Bank gezocht

Herplaatsing

Soms hebben wij Bull Terriers in de herplaatsing.
Dit kunnen honden van ons zelf zijn of honden waar wij voor bemiddelen omdat de eigenaren er om wat voor reden dan ook er niet meer voor kunnen zorgen.

Met pensioen

Soms hebben wij Bull Terriers die met pensioen gaan. Dit zijn over het algemeen fokhonden die wij niet langer voor de fok gebruiken om welke reden dan ook. Worden zij afgedankt?? Nee verre van dat!!!! Laten we het volgende even voorop stellen.
Al onze honden leven in huiselijke kring en komen niks te kort. Met pensioen gaan houdt dus in dat wij voor de hond een nieuwe bank met eigenaar zoeken zodat ze hun verdere leven alle aandacht krijgen en deze niet met tig andere moet delen. Ook vinden wij dit een manier om mensen die liever een volwassen Bull Terrier willen of mensen die graag een Bull Terrier willen maar gewoon de middelen niet hebben om er 1 (met stamboom) aan te schaffen deze ook een mogelijkheid te geven. Het is dus een win-win situatie voor hond en nieuwe bank met eigenaar

Wat voor hond

 • De leeftijd ligt tussen de 3 (vervroeg pensioen) en de 6 jaar.
 • Is opgevoed en heeft hondentraining gehad
 • Kan met andere honden, katten en kinderen
 • Is gesteriliseerd/ gecastereerd ( gaat met pensioen!)
 • Is op tijd geënt en ontwormd

Vereiste nieuwe bank met eigenaar                11040669_920709084628762_1439040669_n

 • Heeft niet meer dan 1 hond
 • Hond mag op de bank
 • Loved and spoiled de hond
 • Wij vragen een symbolische vergoeding van 150 euro

Wat krijgt de hond mee

 • Gebruiksaanwijzing (zeer belangrijk)
 • 2 dagen voer
 • Entingboekje
 • Stamboom
 • Favoriete speeltje

Nouky (teef d.o.b 17-7-2017 geholpen)

Met pijn in ons hart hebben we Nouky in de herplaatsing.
Nouk (Kidnap A Angel Of Specially Sweet) is bij mij geboren en ik verwachte eigenlijk ook dat ik haar uiteindelijk in de kast zal zetten naast m’n andere bulletjes.. maar helaas. Voor Nouk is t beter dat ze naar een stabiel gouden mandje  gaat alleen of met een ander bulletje. Nouk vind t namelijk moeilijk dat er een paar x per jaar (in haar ogen vreemde) teefje naar huis komen om een nestje te krijgen.. ik ben een fokker met 3 bullen thuis en plaats de teven waar ik m’n lijnen mee voort wil zetten uit zodat ze wel een normaal bullenleven op een bank hebben.
Nouk raakt daar gestresst van steeds weer een ander in haar huis. Ze accepteert braaf de drachtige teef maar ik zie haar frustratie.
Nouk is een gezonde bull van bijna 5.. haar geboorte datum is 7-7-17. Hoe speciaal is dat. Ze is pas helemaal gecheckt.. van upc(urine,nieren) tot totaal bloedbeeld. Als pup heeft ze meegedaan aan het hartonderzoek van Hanneke van meeuwen van 6 wkn t/m 18 mnd regelmatig gedopplerd(echo) op hartvalen en altijd goed bevonden. Nouk houd van wandelen, is een heerlijk knuffelkont en heeft als een echt bull zo haar streken. Ze vind t heerlijk om tegen je aan te liggen op de bank maar kan zich ook terugtrekken in een lekkere mand. Toen Nouk 5 mnd was is er bij haar patella geconstateerd en heeft ze 2 nieuwe knieschijf gekregen. Waar ze nu vrolijk als een malloot gek mee doet rent en speelt. Hierdoor is Nouk gesteriliseerd. Ze krijgt voor haar knieën alleen 2 glucosamine pilletjes van de Hema.
Nouk eet alleen vis en konijn. In alle vormen. Brok, vlees of blik. Daarnaast eet ze natuurlijk groente en fruit maar als basis en snoepjes is t vis en konijn (je leert etiketten lezen).Nouk loopt buiten prima mee. Vind andere honden interessant maar omdat ze er niet bij mag raakt ze wat gefrustreerd en wil blaffen. Van luidruchtige honden buiten houdt Nouk helemaal niet en wordt dan ook luidruchtig.. gewoon door lopen en een rustig gesprekje met haar voeren werkt prima. Nouk is geen,kleine kinderen of katten gewend en wordt dus ook niet bij kids onder de 10 of katten geplaatst. Kleine hondjes zijn ook niet haar sterkste kant en ook daar wordt ze niet bij geplaatst.
Als pups ging nouk wel eens een paar dgn uitlogeren. Als er een nestje kwam ofzo. En er is dus gebleken dat als Nouk ergens zonder honden verblijft ze van mening is wat ze na 2 dgn weer naar huis gaat. Als dit niet het geval is raakt ze echt gestress. Ze gaat hijgen en wordt heel nerveus. Daarom wil ik haar bij een andere bull plaatsen en bij mensen die t geduld en tijd hebben haar hier doorheen te helpen door heel veel met haar te knuffelen.
Denken jullie.. jij en je bull dat je mn Nouk een stabiele bank met eigenaar en bull kan bieden stuur me dan een mailtje of beter nog een belletje.