Wie zijn wij?

Even voorstellen

Ik ben Larissa Bouland aka Lis en samen met mijn dochter Cheyenne aka Chey hebben wij een kleine Bull Terriër
kennel waar alle honden vrij in huis leven en deel uitmaken van het gezin.            hondepootje

Hoe het begon

In 1994 kocht ik met mijn toenmalige partner Pascal † onze eerste Bull Terriër.. een reutje genaamd Odin.
Ruim een jaar later ons eerste teefje Kim toen al 15 maanden. Al snel werd er een kennelnaam aangevraagd en op 7 dec ’95 was Of Specially Sweet een feit.

In april ’96 werd ons eerste nestje geboren en nog enkele volgende. Toen Pascal overleed en Chey nog klein was, ben ik gestopt met het fokken van bulletjes want een bull kan je niet alleen fokken zo mijn mening. Maar de liefde voor bullen zit in je hart en zal nooit verdwijnen!

In 2011 hebben Chey en ik de draad weer opgepakt en werd er weer een nestje geboren. een 2de start voor Of Specially Sweet met nog het zelfde doel voor ogen. Het fokken van een gezonde, lieve en mooie Bull Terriër!

Wat wij doen

Wij fokken naar de richtlijnen van het Raad Van Beheer en rasverenigingen. Al onze dames (heren ook maar die hebben nog we niet) worden dan ook medisch gekeurd (hart, nieren, patella en baertest) en bij goedkeuring wordt er gezocht naar een passende, medisch goedgekeurde reu.

Pups wordt bij ons in huiselijk kring geboren en grootgebracht met de nodige socialisatie. Op deze manier hopen wij de nieuwe bulle-baby’s eigenaren een gezonde vrolijk pup mee te geven waar ze een bullen leven lang plezier van hebben en zo ook wat bij te dragen aan het ras.

Andere rassen

Naast onze liefde voor Bull Terriërs is er in de loop der jaren ook liefde voor het Chinese Crested ras gegroeid en ondertussen heeft Of Specially Sweet twee Chinese Crested dametjes aan haar kennel mogen toevoegen.

Met deze twee dametjes hopen we in de toekomst een Of Specially Sweet Chinese Crested lijn op te zetten met natuurlijk het zelfde doel als bij de Bull Terriërs. Een gezonde,lieve en mooie Chinese Crested!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.